LOOPBAANBEGELEIDING

Weet wie je bent, wat je kan en waar je voor staat. Krijg handvatten voor je werk en leven en ga voor een werk waar je blij van wordt. Loopbaanbegeleiding toont jou waar dat ligt.

Als je loopbaan vierkant draait.

De bottomline? Je zoekt meer levens- en werkkwaliteit en wil daar zelf iets aan doen. Je durft jezelf in vraag stellen en wil zinvol werk neerzetten: meer dan een 9-to-5 dus.

Wat als je…

Hoe mijn loopbaanbegeleiding die resultaten boekt?

Alvast een tip: je krijgt vandaag al veel signalen over wie jij bent en wat voor jou klopt. Alle puzzelstukken liggen er al, ik zal jou leren om ze te zien en samen te leggen. Zo krijg je zicht op wat je zelf kan aanpakken en hoe je daarin kan schakelen. Boeiend en intens!

Dit maakt mijn loopbaanbegeleiding uniek:

Investeer met loopbaancheques

Als particulier of zelfstandige kan je loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op 4 tot 7u begeleiding. De eerste loopbaancheque is goed voor 4u loopbaanbegeleiding, de tweede voor 3u. Per cheque betaal je zelf slechts 45 euro, de rest betaalt de overheid. Lees meer over loopbaancheques.

Voor loopbaanbegeleidingen werk ik hiervoor onder de koepel van het door de VDAB erkende loopbaancentrum Be Coach.

Laat vrijblijvend van je horen

Dit traject is steeds een cocreatie. We kijken wat voor jou werkt en hoe dat voelt en sturen voortdurend bij tot je terug op eigen kracht verder kan. Geef me een seintje voor een verkennend gesprek waarin ik alvast met jou meedenk en -voel. Tot binnenkort!

Bel +32 476 69 94 64 of Contacteer mij