COACHING & MENTORING

Sta jij ook graag voor kwaliteit? Krijg een kompas voor een kwaliteitsvol leven en werk, vol vertrouwen in jezelf en in verbinding met anderen.

Klinkt dit herkenbaar?

Herken je jezelf in één of meer van deze uitdagingen? Dan kan een luisterend oor jou op weg helpen. Ik spiegel jou wat er speelt en help jou om zelf tot antwoorden te komen die passen bij wie jij bent.

Mentoring geeft jou:

Daarbij kijk ik welke ingang best voor jou werkt. Zit je vast in je denken, dan laat ik jou ervaren en vice versa. Je kan een probleem immers niet oplossen zoals het is ontstaan. Je emoties en lichaam zijn daarbij het klankbord van je verbinding met jezelf en anderen.

Ik wil je heel erg bedanken voor je begeleiding. Ik heb er heel wat inzichten bij, waarmee ik toch wel aan de slag ga. Inzichten welke me duidelijkheid scheppen & me anders doen kijken, ervaren, soms handelen, … in ontwikkeling dus. H.L. Kortrijk

Waarom klanten voor mij kiezen?

Laat vrijblijvend van je horen

Dit traject is steeds een cocreatie. We kijken wat voor jou werkt en hoe dat voelt en sturen voortdurend bij tot je op eigen kracht terug verder kan. Geef me een seintje voor een verkennend gesprek waarin ik alvast met jou meedenk en -voel. Tot binnenkort!