villa verte

Introductie Kwalitude: 8 stappen voor een heldere en opbouwende communicatie

Gesprekken voeren, we doen het elke dag. En toch loopt het soms mis, met misverstanden, frustraties en oningevulde verwachtingen tot gevolg. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze boodschap helder overkomt en duidelijk begrepen wordt? Hoe meer kwaliteit brengen in onze interacties met anderen?

In deze online workshop overlopen we de 8 stappen welke essentieel zijn voor een heldere en opbouwende communicatie. We gaan aan de slag met deze stappen aan de hand van concrete situaties. Welke stappen pas je spontaan toe? Welke stappen verdienen meer aandacht zodat jouw communicatie nog meer aan impact wint?  Hoe meer kwaliteit brengen in je relatie tot anderen?

Deze online workshop is een proevertje, waar je al heel wat inzichten uit kan meenemen en toepassen in je dagelijks leven. Het is tegelijkertijd een eerste kennismaking met Kwalitude.

Kwalitude is de attitude die je aanneemt ten aanzien van alles wat het leven aanreikt. Het is de relatie tot… .

Kwalitude laat je stilstaan bij de vraag “Hoe sta ik in relatie tot… ?”

Kwalitude wil het wezen raken van wat er in het leven gebeurt. Wij leven constant in interactie met … Hoe kiezen we die interactie met de wereld aan te gaan? Wetend dat die wereld ook wijzelf zijn. Welke kwaliteit wil ik hier en nu neerzetten?

Durf ik in alle authenticiteit te gaan staan voor de waarden die er voor mij echt toe doen of verlies ik mij in de  waarden van anderen? Hoe ga ik in dialoog en zorg ik er voor dat het een en/en verhaal wordt?

 Kwalitude is telkens weer kiezen voor wat er toe doet in relatie tot

In Kwalitude zit veel keuzevrijheid, keuze voor jou en hoe je omgaat met de situatie die zich nu toont aan jou. Een keuze in de kwaliteit van aanwezig zijn.

En, hoe kies jij aanwezig te zijn?

Deze introductie maakt deel uit van een reeks van 3 online introductie workshops of webinars waar we verschillende aspecten van Kwalitude belichten en al kunnen ervaren. Deze workshops kunnen ook los van elkaar en/of in willekeurige volgorde gevolgd worden.

  • Introductie Kwalitude : De 8 stappen voor een heldere en opbouwende communicatie – 21 juni om 20u
  • Introductie Kwalitude : Van redder naar reisgezel – 28 juni om 20u
  • Introductie Kwalitude : De mindset van “succes” – 15 september om 20u

Facilitator :

Deze interactieve workshop wordt begeleid door Sonja Van Bouchaute.

Prijs :

Voor deze avond investeer je 15€ excl. BTW (18,15€ incl. BTW). Schrijf je je in voor de 3 avonden, dan betaal je 36 € excl. BTW (43,56€ incl. BTW)

Datum

21 / 06 / 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:15

Organisator

Villa Verte
Telefoon
0476 69 94 64
Email
sonja@life-essence.be