villa verte

Introductie Kwalitude: De mindset van “succes”

Een belangrijke vraag hierbij is… “wat is succes voor jou?”.

In deze online workshop staat succes voor “het bereiken van de doelen die je voor ogen hebt“.  De vraag wordt dan herleid tot “Welke doelen wil jij waar maken?”.

We stappen in de voetsporen van succesvolle therapeuten, coaches, trainers, pedagogen.  Wat maakt hen succesvol? Wat doen ze en vooral hoe denken zij? Welke aannames hanteren ze bewust en onbewust, waardoor ze zoveel impact hebben? Wat wordt er mogelijk als we deze aannames toepassen op onze dagelijkse interacties met anderen en op onszelf? En wat kunnen we van hen overnemen zodat ook wij onze doelen realiseren?

Deze online workshop is een proevertje, waar je al heel wat inzichten uit kan meenemen en toepassen in je dagelijks leven. Het is tegelijkertijd een eerste kennismaking met Kwalitude.

Kwalitude is de attitude die je aanneemt ten aanzien van alles wat het leven aanreikt. Het is de relatie tot… .

Kwalitude laat je stilstaan bij de vraag “Hoe sta ik in relatie tot… ?”

Kwalitude wil het wezen raken van wat er in het leven gebeurt. Wij leven constant in interactie met … Hoe kiezen we die interactie met de wereld aan te gaan? Wetend dat die wereld ook wijzelf zijn. Welke kwaliteit wil ik hier en nu neerzetten?

Durf ik in alle authenticiteit te gaan staan voor de waarden die er voor mij echt toe doen of verlies ik mij in de  waarden van anderen? Hoe ga ik in dialoog en zorg ik er voor dat het een en/en verhaal wordt?

 Kwalitude is telkens weer kiezen voor wat er toe doet in relatie tot…

In Kwalitude zit veel keuzevrijheid, keuze voor jou en hoe je omgaat met de situatie die zich nu toont aan jou. Een keuze in de kwaliteit van aanwezig zijn.

En, hoe kies jij aanwezig te zijn?

Deze introductie maakt deel uit van een reeks van 3 online introductie workshops of webinars waar we verschillende aspecten van Kwalitude belichten en al kunnen ervaren. Deze workshops kunnen ook los van elkaar en/of in willekeurige volgorde gevolgd worden.

  • Introductie Kwalitude : De mindset van “succes” – 13 juni om 20u
  • Introductie Kwalitude : De 8 stappen voor een heldere en verbindende communicatie – 21 juni om 20u
  • Introductie Kwalitude : Van redder naar reisgezel – 28 juni om 20u

Facilitator :

Deze online interactieve workshop wordt begeleid door Sonja Van Bouchaute.

Prijs :

Voor deze avond investeer je 15€ excl. BTW (18,15 incl. BTW). Schrijf je je in voor de 3 avonden, dan betaal je 36€ excl. BTW.  (43,56€ incl. BTW)

Datum

13 / 06 / 2022
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:15